Home » Sexverhalen » Groepsex » Wilco, ons sexslaafje I

Wilco, ons sexslaafje I

Tijdens onze overheerlijke sexavonden, waarbij Patrick en ik regelmatig tot het uiterste van ons kunnen en uithoudingsvermogen gingen, kwam het steeds vaker ter sprake dat wij een derde persoon miste. Want naar ons idee konden wij dan onze sexbelevenissen nog meer uitbreiden.

We hebben het er nooit over gehad, of dat nu iemand van het mannelijke of van het vrouwelijke geslacht moest zijn. Patrick vond dat ik dat maar moest regelen. Hoe, wist ik niet zo 1 – 2 – 3. Ik had wel zin om er naar uit te kijken.
Er is ook nog een andere en niet minder belangrijke bijkomstigheid en dat is dat bij ons ‘jeans’ ook een bijzondere intrede heeft gedaan, ook dit zal je in de loop van mijn verhaal beter begrijpen.
De omstandigheden waaronder wij sex beleven zijn soms erg extreem. Het kan ons dan ook niet ver genoeg gaan. We hebben van begin af aan afgesproken dat we ons niet bezig zouden houden met poep en plassex. Dat vinden we smerig, maar soms doet er zich toch een omstandigheid voor…

Sexslaafje

Normaal gesproken, wanneer ik op de turnclub getraind heb, kleed ik me altijd in makkelijke kleren maar die avond vond ik dat ik maar weer eens mijn strakke leren rokje aan moest trekken. Toen ik de bar van de turnclub binnenkwam, zat ‘hij’ er ook… Ik ging een beetje uitdagend naar hem toe staan zodat hij mij niet kon missen. Al snel merkte hij mij op, en zijn belangstelling voor mij was behoorlijk groot. Hij bleef mij maar aanstaren, van top tot teen. Toen ik naar hem keek, kreeg hij een rood hoofd. Ik lachte en hij lachte terug.
Ik liep naar hem toe en zei: ‘Hallo, ik ben Lieset. Ben je nieuw bij deze club?’  ‘Ja’, stamelde hij, mij onderzoekend aankijkend en nog steeds met een rood hoofd. ‘Eh…, ik heet Wilco. Eeh, wil je misschien wat van mij drinken?’
Nou en of ik dat wilde. Ik ging bij hem aan de bar zitten, babbelde wat over het turnen en zo en we dronken samen wat. Toen het tegen twaalven begon te lopen, vond ik dat ik maar eens op moest stappen.
‘Hoe ben je hier?’, vroeg Wilco. ‘Lopend’, zei ik. ‘Zal ik dan een stukje met je meelopen?’, vroeg hij. Dat leek mij geen slecht idee. We deden onze jassen aan, en ik kon hem eens goed bekijken.
Hij was lang, zeker 1 mtr.95 en slank, een lekker kontje, en met zijn donkerblonde haar en mooie ogen was het zeker een jongen die er mocht zijn.
We kwamen in de buurt van mijn appartement. Ik vroeg hem of hij nog iets mee wilde gaan drinken. Even aarzelde hij, maar besloot toch nog mee te gaan. Eenmaal binnen bood ik hem een drankje aan en zei tegen hem dat hij maar ergens moest gaan zitten. Op tafel lag de Foxy en een erotische bestel catalogus. Beide hadden zijn belangstelling getrokken. Snel trok ik in de keuken een string onder mijn leren rok aan.
‘Vind je ze leuk?’, vroeg ik terwijl ik onopgemerkt de kamer weer binnenkwam. Wilco schrok en legde angstvallig de bladen terug op tafel. Hij begon wederom te blozen.
‘Je hoeft je niet te schamen hoor. Ik lees ze zelf ook vaak’, zei ik. Ik zag dat Wilco moeite had met de hardgeworden paal in zijn broek. Ik vond dat het nu wel eens tijd werd om Wilco wat verder uit z’n tent te lokken.
Om de blaadjes die door elkaar op tafel lagen wat te ordenen, ging ik met mijn rug naar hem toe staan en bukte langzaam voorover totdat ik zeker wist dat mijn billen zichtbaar zouden worden. Ik maakte mijn rug nog eens extra hol zodat mijn kont goed naar achteren stak.
‘Oooh nee he’, hoorde ik Wilco kreunen. Ik keek voorzichtig om en zag hem zijn keiharde paal over zijn broek heen masseren.
‘Gaat het een beetje Wilco?’, vroeg ik. ‘Neeeh…’, kreunde hij, ‘ik weet me even geen houding te geven’.
‘Dat hoeft ook niet’, zei ik, ‘die houding geef ik je wel…’
Ik liet me langzaam door de knieën zakken en draaide met mijn kont vlak voor zijn gezicht langs. Ik voelde tussen mijn benen aan zijn harde paal die tegen de binnenkant van zijn broek drukte. Wilco lag met zijn ogen dicht onderuitgezakt in de stoel. Hij was nog steeds zijn harde paal over zijn broek aan het masseren. Ik draaide me om, ging voor hem op mijn knieën zitten, pakte zijn hand en nam het masseren over. Met mijn andere hand maakte ik voorzichtig zijn broekriem los. Daarna dat ene knoopje, en door zijn strakke pik ging de rits als vanzelf open. Ik trok zijn slip naar beneden en daar kwam me toch een paal te voorschijn…!
Ik schrok er bijna van. Dat moet echt pijn gedaan hebben in die strakke broek. Die enorme paal was totaal niet in verhouding met de rest van zijn lichaam; dik en lang. (Later hebben we hem een keer opgemeten: 21 x bijna 6 cm.) Ik was helemaal verrast. Ik pakte die dikke lummel vast, mijn vingertoppen konden elkaar niet eens raken! Heel anders dan die van Patrick, maar niet minder lekker.
Langzaam begon ik er aan te trekken en er ging een fantasie door me heen hoe dat ding in mij zou voelen, brrr. Ik schoof de voorhuid helemaal naar achteren zodat er een knots van een eikel zichtbaar werd. Wilco begon al een beetje te kronkelen en geile geluidjes te maken.
Ik nam die knots in mijn mond en begon zachtjes te zuigen. Het was een heerlijk gevoel zo’n groot ding in m’n mond. Ik pijpte hem wat steviger en liet zijn pik iedere keer zo diep mogelijk in mijn mond verdwijnen. Het duurde dan ook maar even of Wilco trok zijn pik uit mijn mond en grote klodders spoten over zijn T shirt omhoog. Het leek alsof er aan die spermastraal geen eind kwam.
Een beetje uitgeblust lag Wilco in de stoel. ‘Ooooh, wat heerlijk was dat. Ik heb nooit geweten dat dit zo lekker kon zijn!’ ‘Wat bedoel je?’, vroeg ik verbaasd.
‘Jij bent het eerste meisje waar ik samen iets mee gedaan heb, antwoordde hij.
‘Heb jij nog nooit verkering gehad dan?’ vroeg ik. ‘Nee nog nooit’.
‘Hoe oud ben je eigenlijk?’, vroeg ik. ‘Twintig’.
Ik schrok weer een beetje, want zo jong had ik hem ook weer niet geschat.
‘Maakt het iets uit?’, vroeg hij. ‘Nee’, antwoordde ik, ‘integendeel zelfs, ik hou wel van een heerlijk jong lichaam. Ik heb wel een schoon T shirt voor je. Doe dat vuile maar even uit’.
Eindelijk kon ik naar zijn mooie lichaam kijken, ik raakte er behoorlijk opgewonden van. Hij stond me een beetje zielig aan te kijken met ogen die zeiden: ‘wat moet ik nou?’
Ik pakte hem beet en begon hem intens te zoenen. Eén hand liet ik langzaam in zijn slip glijden. Ik bevoelde en masseerde zijn heerlijke billen. Zijn paal begon weer stijf te worden.
Wilco moest van mij op de bank gaan liggen. Met gespreide benen ging ik op mijn knieën over hem heen zitten en begon hem weer te zoenen. Wilco’s paal was weer keihard geworden. Vlug deed ik mijn string uit en bewoog mijn inmiddels kletsnat geworden spleetje richting die enorme staaf. Ik pakte hem beet en masseerde zijn eikel tussen mijn schaamlippen door tot alles lekker glibberig was. Ik ging meer rechtop zitten; het beste standje om zo optimaal van zo’n paal te kunnen genieten. In één keer gleed hij rustig en helemaal naar binnen.

Triosex MMF

Oooh, je weet niet half hoe lekker dit was, zo’n lekker dik en lang ding in je te voelen…

Wilco werd wild en begon stevige stoten te maken. Hij maakte me hiermee geiler dan ooit. Er kwam nog een tiental lange en heftige stoten, en heftig en schokkend kwam ik klaar. Nog eens vijf stoten verder voelde ik van binnen een straal warm zaad die naar m’n gevoel niet te stoppen was.
Ik liet me op hem vallen en we begonnen weer te vrijen. Langzaam floepte de slapgeworden lummel uit mijn kutje.

We zijn samen onder de douche gegaan. Weer konden we geen genoeg van elkaars lijf krijgen. Wilco was bijna onbehaard, het voelde allemaal zo heerlijk aan. Hij liet mij rustig begaan en genoot van elke streling die ik deed.

Na de douche stelde ik voor hem een massage te geven met olie en dat vond hij wel wat. Hij moest van mij op zijn buik op bed liggen en begon de olie over zijn rug in te masseren. Van de schouders over zijn rug naar zijn erg aantrekkelijke billen. Heel stevig masseerde ik zijn billen. Iedere keer liet ik twee vingers door zijn bilnaad glijden. Iedere keer wat dichter bij zijn gaatje. Ik maakte kleine kringetjes rond zijn anus en duwde een stukje vinger naar binnen. Wilco begon te kreunen en duwde zijn kont een beetje omhoog. Hij vond het blijkbaar lekker, steeds verder duwde ik mijn vinger naar binnen en begon te pompen. Wilco kreunde en begon met zijn onderlichaam te bewegen. Ik maakte zijn gaatje weer een beetje glibberig met olie en duwde voorzichtig twee vingers zijn naar binnen. De jongen kreunde zacht, maar vond het nog steeds lekker want zijn kont kwam verder omhoog. Met twee vingers begon ik te pompen zo diep ik kon. Wilco ging op zijn knieën zitten, terwijl hij met zijn borst nog op bed lag; nu stak zijn kont echt omhoog en had ik vrij spel om zijn gaatje te bewerken.
Ik stopte er een derde vinger bij, en zijn kreunen werd erger. Zijn paal bengelde uitdagend onder zijn lijf, ik trok mijn vingers even terug en pakte snel een dildo uit een kastje. Ik oliede deze in en liet hem over Wilco’s anus glijden.
‘Wat is dat?’, vroeg Wilco.
‘Een verrassing’, zei ik, en langzaam duwde ik de dildo-eikel in zijn lekkere kontje. Hij kreunde en bewoog, en ik begon mee te pompen met het ritme van zijn bewegingen. Het wond me vreselijk op om dat ding in zijn kont op en neer te soppen.

Ik ging op mijn rug tussen zijn benen liggen, nam zijn pik in mijn mond en begon hem te pijpen terwijl ik nog steeds de dildo in zijn kont op en neer bewoog. Het werd vanzelf weer wild. Wilco stootte zijn pik bijna achter in mijn keel en ik drukte iedere keer zover ik kon de dildo in zijn anus. Ineens, het ging allemaal vliegensvlug, kwam hij overeind. Hij draaide mij op m’n buik, trok me aan m’n middel op m’n knieën, maakte mijn kontgaatje soepel met olie begon mij in mijn kontgaatje te vingeren! Maar niet lang daarna voelde ik zijn grote eikel tegen mijn anus drukken, en heel langzaam voelde ik mij groter worden. Er schoot een tinteling door me heen, een heerlijk gevoel, en stukje bij beetje drong zijn grote paal mijn gaatje binnen! Dit maakte me echt wild. Ik smeekte hem: ‘Neuk me alsjeblieft…’

Hij begon te pompen, met grote slagen. Eerst rustig, maar daarna steeds wilder. Bij iedere stoot voelde ik zijn eikel de weg in mijn kontgaatje afleggen en weer terug. Ik begon te kreunen en zelfs te gillen, zo heerlijk was het. Hij maakte me gek. Ik smeekte hem nog harder te pompen, ik voelde mijn orgasme komen en schreeuwde: ‘Ga door, ga door!’ Mijn hele lijf schokte, ik kwam klaar en Wilco spoot zijn derde lading diep in mijn gaatje.
Uitgeput ploften we naast elkaar op bed, de vrijdagavond had inmiddels plaats gemaakt voor de zaterdagmorgen. Het was al zes uur! We gingen weer onder de douche. Wilco’s paal was weer even slap geweest, maar spoedig kwam er weer beweging in. Hij stond net zo strak naar voren als de eerdere keren.
Toen we weer naast elkaar op bed lagen met een drankje erbij vroeg Wilco ineens of ik verkering had. ‘Ja, dat heb ik’, bevestigde ik.
‘Weet je vriend dat je vreemd gaat?’
‘Ja dat weet hij ook’, antwoordde ik geamuseerd.
‘En wat zou hij er van zeggen als hij hier binnenkwam en ons zou zien?’, vroeg Wilco.
‘Nou’, zei ik, ‘dan zou hij gezellig met ons meedoen’.
‘Dat meen je niet!’, zei Wilco. ‘Nou en of, want we kijken al een tijdje naar een derde persoon uit die samen met ons tot het einde kan gaan’, zei ik. ‘Zou jij daar geen zin in hebben?’
Wilco twijfelde, maar het leek hem toch ook wel een belevenis. Toen kwam het eruit; per ongeluk was hij in een dronken bui met een vriend naar bed geweest. Het was nooit de bedoeling, maar hij had het ook niet vervelend gevonden.
‘Dan weet ik het goed gemaakt’, stelde ik voor, ‘we gaan even pitten en om een uur of elf bel ik Patrick voor een kennismaking. Wie weet wat er allemaal van komt’. Wilco vond dat wel een spannend idee.

Om elf uur belde ik Patrick. Of hij naar mij toe wilde komen voor een verrassing. Een half uur later stond hij voor de deur. ‘Mag ik je even voorstellen’, zei ik, ‘dit is Wilco. Hij komt ons tweeën versterken, misschien’.
Patrick stond eerst wat beduusd te kijken. ‘Maar ik dacht…’, stamelde hij.
‘Ja dat dacht ik eerst ook, maar het is Wilco geworden. Laten we eerst maar beginnen om iets te drinken’.
Met z’n drieën ploften we op de bank.

Ik stond op en bukte me om Wilco’s broek los te maken. Meteen voelde ik een hand op m’n billen en een vinger in mijn bilnaad. Snel maakte ik Wilco’s broek los, trok zijn slip naar beneden en zijn paal stond weer uitnodigend voor me klaar voor een pijpbeurt. Maar nu voelde ik Patrick die mijn slipje naar beneden had gedaan en zijn tong in mijn kontgaatje duwde. Wilco ging languit op de bank liggen. Ik nam zijn pik in mijn mond, en ging met mijn spleetje boven zijn gezicht hangen. Patrick was achter me gebleven. Ik werd door Wilco gebeft terwijl Patrick mijn kontje likte en vingerde.
Het duurde even, maar toen voelde ik Patrick’s pik tegen mijn kontgaatje. Even wreef hij zijn eikel rond mijn sterretje, maakte het een beetje nat en er schoot een golf van genot door mijn lichaam; weer opende mijn sluitspier zich voor een heerlijke eikel. Nu was het Patrick’s pik die naar binnen gleed.
Hij begon mij langzaam te neuken en een stukje naar beneden voelde ik Wilco op een heerlijke geile manier mijn schaamlippen en mijn klitje bewerken.
Bij iedere stoot van Patrick zoog en beet ik in Wilco’s pik, iedere keer kreunde hij en zoog telkens weer steviger aan mijn klit.
Sneller dan ooit voelde ik dat ik moest gaan klaarkomen. Tussen het pijpen door smeekte ik Patrick dat hij mij harder moest neuken en Wilco mij nog steviger moest likken. Ik voelde het orgasme naderen. Pat duwde zijn pik nog een paar keer in mijn kontgaatje en ik kreeg een orgasme zoals ik hem nog nooit heb gehad.
Ik trok al mijn spieren in mijn onderlijf zo krachtig als ik kon samen en er kwam een kreet over mijn lippen. Later zou Patrick zeggen dat het leek alsof ik echte pijn had. Daarna kneep ik strak mijn kringspier samen en het orgasme kwam met scheuten.
Patrick liet zijn pik uit mijn kontgaatje glijden en Wilco moest zijn gezicht van mijn vocht ontdoen. Ik had hem een heuse douche gegeven.
We ploften naast elkaar op de bank. Ik had mijn zin gehad, maar de beide mannen zaten nog met een behoorlijk stijve. Terwijl ik een beetje uitgeput zat te kijken naar die lekkere palen, begon Wilco zich een beetje af te trekken. Op dat moment keek Patrick naar Wilco’s paal en liet zijn bewondering blijken over het formaat.
‘Laat mij dat maar even doen’, zei Patrick tegen Wilco en nam pardoes de paal van hem over. Langzaam schoof hij de voorhuid over de eikel op en neer. Patrick raakte daar duidelijk opgewonden van, want zijn pik steeg ook weer tot het uiterste. Ik werd er ook geil van, en helemaal toen mijn vent de jongen begon te pijpen! Patrick maakte slurpende geluiden, en iedere keer zag ik dat Wilco’s pik een heel eind in Patrick’s mond verdween. Ik wist hoe diep dat moest zijn…

Dubbele Penetratie
We lieten ons langzaam op de vloer zakken en bewogen en schoven net zolang zodat we in een driehoek kwamen te liggen. Ik pijpte Patrick, Wilco likte mij, en van diens heerlijke pik werd weer genoten door Patrick. Een slurpend trio. Zo kwamen we heerlijk klaar, vrijwel tegelijk, echt heel geil was dat.
Hangend op de grond babbelden we wat met elkaar, maar gek genoeg ging het alleen maar over geile praat. Allerlei fantasien kwamen aan de orde, over hoe het allemaal nog geiler kon zijn.
We hadden alle drie alleen een slipje aangedaan, en het gepraat bracht toch weer de nodige opwinding met zich mee. Ik voelde me weer nat worden en ook aan de jongens te zien begonnen de slipjes weer een andere vorm aan te nemen…

Lieset

Lees ook deel 2 op de Erotiek Krant: Wilco, ons sexslaafje (slot)

Tijdens onze overheerlijke sexavonden, waarbij Patrick en ik regelmatig tot het uiterste van ons kunnen en uithoudingsvermogen gingen, kwam het steeds vaker ter sprake dat wij een derde persoon miste. Want naar ons idee konden wij dan onze sexbelevenissen nog meer uitbreiden. We hebben het er nooit over gehad, of dat nu iemand van het mannelijke of van het vrouwelijke geslacht moest zijn. Patrick vond dat ik dat maar moest regelen. Hoe, wist ik niet zo 1 - 2 - 3. Ik had wel zin om er naar uit te kijken. Er is ook nog een andere en niet minder…

Review Overview

sterren

Summary : Beoordeel dit sexverhaal

User Rating: 4.65 ( 1 votes)

Leave a Reply

Your email address will not be published.