Home » Sexverhalen » Groepsex » Wilco ons Sexslaafje (slot)

Wilco ons Sexslaafje (slot)

Triosex
Harder, harder!

We ploften naast elkaar op de bank. Ik had mijn zin gehad, maar beide mannen zaten nog met een behoorlijk stijve. Terwijl ik een beetje uitgeput zat te kijken naar die lekkere palen, begon Wilco zich een beetje af te trekken. Op dat moment keek Patrick naar Wilco’s paal en liet zijn bewondering blijken over het formaat.

‘Laat mij dat maar even doen’, zei Patrick tegen Wilco en nam pardoes de paal van hem over.

Langzaam schoof hij de voorhuid over de eikel op en neer. Patrick raakte daar duidelijk opgewonden van, want zijn pik steeg ook weer tot het uiterste. Ik werd er ook geil van, en helemaal toen mijn vent de jongen begon te pijpen! Patrick maakte slurpende geluiden, en iedere keer zag ik dat Wilco’s pik een heel eind in Patrick’s mond verdween. Ik wist hoe diep dat moest zijn…
We lieten ons langzaam op de vloer zakken en bewogen en schoven net zolang zodat we in een driehoek kwamen te liggen. Ik pijpte Patrick, Wilco likte mij, en van diens heerlijke pik werd weer genoten door Patrick. Een slurpend trio. Zo kwamen we heerlijk klaar, vrijwel tegelijk, echt heel geil was dat.

Hangend op de grond babbelden we wat met elkaar, maar gek genoeg ging het alleen maar over geile praat. Allerlei fantasien kwamen aan de orde, over hoe het allemaal nog geiler kon zijn.
We hadden alle drie alleen een slipje aangedaan, en het gepraat bracht toch weer de nodige opwinding met zich mee. Ik voelde me weer nat worden en ook aan de jongens te zien begonnen de slipjes weer een andere vorm aan te nemen…

Ik vroeg aan Wilco of hij ook met mijn andere talenten kennis wilde maken. Zonder te vragen wat die talenten waren, stemde hij gelijk toe.
Ik had inmiddels een deken over de salontafel gelegd en ik vroeg aan Wilco of hij op de tafel wilde gaan liggen, zó dat zijn pik net voor de rand bleef en zo enige vrijheid had.
Ik smeerde zijn rug in met olie en begon hem te masseren. Terwijl Patrick wat attributen haalde, deed Wilco’s slip een stukje naar beneden en begon zijn billen te masseren. Ik ging op zijn rug zitten (gelukkig was/is de tafel sterk genoeg).
Mijn massage werd steviger, en ik liet af en toe mijn vinger in zijn kontgaatje glijden. Wilco begon weer zachtjes te kreunen.
Patrick was terug, zat geknield en had Wilco’s benen gespreid. Ik werd ook weer behoorlijk geil van dat masseren en van dat kijken naar die heerlijke kont. Ik had inmiddels Wilco’s kringspier soepel gemaakt en Patrick drukte langzaam zijn eikel ertegen. Wat een heerlijk geil gezicht is dat om die eikel langzaam naar binnen te zien glijden!
Langzaam drukte Patrick door tot zijn pik er helemaal inzat. Wilco kreunde van genot en pijn tegelijk. Langzaam trok Patrick weer zijn pik terug en gaf onmiddellijk daarna een reeks forse stoten. Wilco’s lichaam schokte enorm, hij krijste geil en hij probeerde overeind te komen, maar ik zat erop dus dat ging niet.
Patrick trok zijn pik er helemaal uit en ik zag dat Wilco’s anus zich weer langzaam sloot. De jongen zuchtte ervan. Onmiddellijk begon ik hem weer te masseren. Ik deed er lekker veel olie op en begon zijn billen behoorlijk te kneden. Ik pakte een tennisbatje en gaf vervolgens een behoorlijk harde klap op zijn kont.

‘Wat doe je nu?! Dat doet pijn!’, schreeuwde de jongen.
‘Dat is de bedoeling ook’, zei ik, en gaf hem nog een klap. Wilco probeerde zich los te wrikken, maar Patrick pakte zijn benen vast en hij kon nergens meer heen. Ik begon Wilco echt te slaan, niet te zacht en ook niet te hard. Er volgde nog veel protest onder me, maar dat maakte mij niet veel uit en ik ging gewoon door met slaan. Telkens een beetje harder, en van de een op de andere bil. Het kletste behoorlijk. Wilco’s stemming veranderde van protest, naar een kreunend: ‘Mag ik nog meer…’, en ‘Kan het nog harder…’

Nu, dat kon.

Ik begon zo hard te slaan als ik kon, en die billen begonnen behoorlijk op te gloeien.
‘Ooooh, ga door!!!’, gilde Wilco, maar ik stopte een moment met slaan zodat Patrick zijn pik met kracht in Wilco’s anus kon duwen.
Weer gilde Wilco een pijnlijke kreet. Patrick gaf nog een paar forse stoten, trok zijn pik terug en ik begon weer te slaan. Dit hebben we nog drie keer herhaald en toen hebben we gewisseld.
Patrick op de tafel en Wilco op zijn rug zitten en ik op mijn knieën erachter. Wilco ging Patrick’s kont masseren en ik zocht een dildo op. Hij liet regelmatig een vinger in zijn kont glijden. Ik pakte de dildo en maakte hem een beetje glibberig en duwde het ding in Patrick zijn anus. Patrick kreunde. Ik deed Patrick zijn benen verder uit elkaar zodat ik er beter bij kon. Ik begon pompende bewegingen met dat ding te maken.
Wilco had inmiddels het tennisbatje gepakt. Toen ik de dildo eruit trok, kreeg Patrick een paar fikse klappen op zijn kont. Ook hij vond het niet leuk want hij gilde van de pijn. Dit maakte mij nog geiler.

Ik pakte een Spaans rietje en ging er even anders voor zitten en nam het slaan van Wilco over en gaf Patrick een paar harde kletsen met het rietje op zijn kont. Patrick gilde nog harder en dat maakte mij wilder en begon nog harder en ook sneller te slaan.
Zijn billen begonnen, behalve dat ze rood werden, ook striemen te vertonen, en bij elke klap trokken zijn billen krachtig samen. Het maakte me wild en nog geiler dan ik al was. Het leek zelfs of ik mezelf niet meer onder controle had. Iedere klap die ik gaf bracht een scheut van opwinding teweeg.
Ik begon nog harder te slaan van boven zijn bilnaad tot zijn bovenbenen toe. Patrick begon wild met zijn onderlichaam te bewegen en liet bij iedere klap een kreet horen. Zoals later bleek niet alleen van genot, maar ook echt van pijn. Met het bewegen wilde hij zelf een beetje bepalen waar ik moest slaan.
De plaats waar de bovenbenen in billen overgaan was de plaats waar nog de minste klappen gevallen waren, dus ik concentreerde me daarop en sloeg zo hard ik kon. Zo geil en opgehitst had ik me nog nooit gevoeld.
Wilco zat nog steeds boven op Patrick en was bezig met zijn geile pik. Patrick begon met zijn armen te zwaaien en schreeuwde dat ik stoppen moest.

‘Ik kan niet meer, stop alsjeblieft’.

Ik gaf hem nog vier of vijf harde klappen voordat Wilco het rietje uit mijn handen trok. Verslagen lag Patrick uit te puffen. Wilco begon Patrick zijn pijnlijke billen te masseren. Ik liet me in de stoel vallen en kon nu Patrick zijn kont goed bekijken. Ik schaamde me en kreeg een heerlijk warm en geil gevoel tegelijk. Zijn billen zaten van onder tot boven onder de rode en blauwe striemen. Dit zag er naar mijn gevoel erg uit, en ik vroeg me af waarom ik zover was gegaan. Voor hetzelfde geld zou zo’n heerlijke relatie voorgoed kapot kunnen gaan met zo’n idiote uitspatting.
Later vertelde Patrick dat hij mijn uitspatting toeliet om te zien hoever hij kon gaan. Waar de grens lag…

Die weet hij nu, en ik ook want tot dit uiterste zijn we nooit meer gegaan.

MMF Trio Sex

Even tussen ( )…
Over striemen op je billen. Je moet je natuurlijk goed realiseren, áls je zoiets wil doen, het makkelijk twee weken kan duren voordat ze helemaal weg zijn. Tenzij je sportvrienden en -vriendinnen op de hoogte zijn van je bijzondere relatie, is het maar beter dat je dan niet gezamenlijk onder de douche kruipt.

Patrick liet zich nog steeds door Wilco masseren en ik had inmiddels mijn kletsnatte slipje uitgedaan. Mijn spleetje was drijf- en drijfnat.
Ik trok mijn benen op en zette mijn voeten op de leuning van de stoel. Ik trok mijn schaamlippen uit elkaar om zo Wilco een mooi uitzicht in mijn geile grot te geven.
Terwijl Wilco nog steeds met zijn massage bezig was, liet ik lekker mijn vingers hun werk doen. Wilco bukte zich en trok Patrick’s billen uit elkaar en begon zijn kontgaatje te likken. Af en toe drukte hij zijn tong naar binnen.
Wilco stapte van Patrick af en knielde achter hem. Zo kon hij nog beter bij Pat’s kontgaatje. Zo diep als hij kon, drukte hij zijn tong naar binnen. Tussen dit anustongen masseerde Wilco keer op keer Patrick’s billen die nog steeds knalrood en vol met striemen van rood tot blauw waren. Patrick liet Wilco gaan en genoot er zichtbaar van. Toch moest dit masseren wel een beetje pijnlijk te zijn.
Wilco duwde Patrick’s benen wat verder uit elkaar en zodoende kwam er iets meer ruimte. Ik zag dat Patrick zijn pik weer behoorlijk strak geworden was. Wilco maakte Pat’s anus vochtig met ruimschoots aan olie en begon hem met zijn vingers te penetreren.
Eerst 1, toen 2 en met een klein stukje lukte zelfs 3. Het wond mij verschrikkelijk op om die twee jongens zo bezig te zien.
Ik had inmiddels onze dikste dildo gepakt en was nu geil met mezelf bezig om het ding in mijn spleetje te bewegen. Het ding is stukken dikker dan de paal van Wilco. Ik voelde zelfs mijn schaamlippen straktrekken. Langzaam schoof hij naar binnen, en ik begon mijzelf te pompen. Naast me genoten de jongens.

Oh, wat een heerlijk geil gezicht om te zien dat Wilco zijn eikel langzaam bij Patrick naar binnen duwt.

Patrick had er duidelijk moeite mee, want bij Wilco’s eerste stoot. holde Patrick zijn rug en spande zijn lichaam aan. Een kreet van pijn en genot ontsnapte aan zijn keel. Weer kreeg ik een geilgolf te verduren. Langzaam begon Wilco te neuken. Eerst kleine slaagjes, maar langzaam werd het meer en heftiger.
Patrick begon te kronkelen en te kreunen. Ik kon het goed zien. Het randje van zijn anus rekte op en uit, en schoof naar binnen. Strak tegen de naakte, onbeschermde pik van Wilco.

De jongens maakten me echt geil, en ook ik kreeg de slag met de superdildo te pakken. Toen bedacht ik me iets.
Ik ging tussen de vier benen op de grond liggen, en nam Patrick’s pik in mijn mond en begon hem te pijpen. Zijn pik was inmiddels drijfnat geworden en ik proefde zijn geile vocht in mijn mond. Heerlijk.
Nu kon ik van een andere plaats zien hoe Wilco zijn pik in en uit Pat’s kont schoof. Ook was ik wat dichter bij de striemen en kon ik zien wat ik aangebracht had.
Ik schaamde me, maar toch kreeg ik een lekker geil gevoel over me. Stiekem liet ik me hierover helemaal gaan en genoot van Patrick zijn pik. En van de megadildo die ik telkens diep bij mezelf naar binnen duwde, en die heerlijke aanblik.

Wilco begon wel heel erg geile geluiden te maken. Ik kon zien dat HET moment naderde. Hij trok zijn pik uit Patrick’s kont en hij spoot zijn lading over MIJN gezicht! (Was dat om me te straffen Wil?)
Ik liet het over me heen komen, tot de laatste druppel. Het duurde nog even en Patrick kwam ook met zijn lading. Ik hield zijn pik in mijn mond en slikte alles door. Zelf was ik ook dicht bij het hoogtepunt. Ik haalde de dildo eruit en vingerde mijn klitje even stevig en daar was het dan.

Pijpen

Na even uitgeblazen te hebben, zijn we met z’n drieën onder de douche gegaan en hebben elkaar gewassen wat ook allemaal heerlijk was.

De zondag had nu ook al lang zijn intrede gedaan en we besloten er voor vandaag om mee te stoppen. Want uiteindelijk van zaterdagmorgen elf uur tot zondagmorgen negen uur is toch een hele lange sexbelevenis (en ook al weer langer dan we ooit gemaakt hadden). Wilco vertrok en Patrick en ik gingen lekker pitten.

Na een weekje hard werken werd het vanzelf weer vrijdagavond en zoals we afgesproken hadden stond Wilco om negen uur die avond voor de deur. Patrick was er nog niet, maar dat kon niet lang meer duren. De telefoon.
‘Ik kom er aan’, zei Patrick, ‘en wanneer ik binnenkom wil ik wel dat je die strakke jeans aan hebt, zonder slipje eronder’. Het klonk streng door de telefoon, maar eigenlijk wist ik het al. Toen Patrick die vorige zondag wegging, vertelde hij me dat zijn kont met striemen niet ongestraft kon blijven.
De hele week had ik al een droom gehad hoe hij dat aan zou gaan pakken en regelmatig heb ik mezelf bevredigd aan allerlei lekkere gedachten.

Ik deed wat hij vroeg.

Het was echt een strakke jeans. Toen ik de kamer binnenkwam raakte Wilco er lichtelijk opgewonden van. ‘Wauw, zo zie jij er ook lekker uit!’ De bel. Patrick.
Ook hij had een strakke jeans aan. We begroetten elkaar op de gebruikelijke manier. Een welkomstzoen, en elkaar bij de billen en bilnaad betasten, dan hij mijn spleetje en borsten en ik zijn pik. Dat had ik ook al eerder met Wilco gedaan. Ik was nu natuurlijk wel benieuwd hoe Patrick en Wilco elkaar zouden begroeten. Dat gebeurde dus op dezelfde manier. De jongen was echt ingeburgerd, alles zonder schroom. Meteen hadden ze een bobbel in hun broek.
‘Ik heb een verrassing voor je’, zei Patrick met een beetje opgewonden stem. Hij legde een kussen op de salontafel met een kleed om de harde tafel een beetje zacht te maken.
‘Ga met je buik maar even op dat kussen liggen’.
Ik deed het. Mijn kont stak iets omhoog en ik kwam met mijn knieën net niet op de grond.
‘Je hebt een lekkere, strakke kont’, zei Patrick. Wilco kwam met de doos met attributen binnen. Patrick zocht iets, maar ik kon niet zien wat. Ik wilde omkijken, maar Patrick zei: ‘Voor je kijken’. Het klonk streng.
Hij legde iets op mijn rug. Ik wist niet wat. Hij ging voor me staan en zei: ‘Nu moet je even goed opletten’.
Hij draaide zich om, en schoof slip en broek naar beneden. Ik zag zijn heerlijke kont, maar dan nog wel vol met striemen.
‘Heb je het goed gezien?’, vroeg hij met een lichte trilling in zijn stem. Ik knikte (en slikte).

‘Mooi zo’, zei hij en hij deed zijn broek weer aan.

 

Hij pakte het ‘ding’ van mijn rug en ging achter me staan. Ik voelde zijn hand over mijn billen strijken en hij zei: ‘Wat een heerlijke billen heeft die meid toch…’
Ik voelde zijn vinger richting mijn spleetje gaan en over de stof van mijn broek over mijn bilnaad.
‘Moet je ook eens voelen’, zei hij tegen Wilco. Ik voelde Wilco’s hand ook.
‘Lekker hè?’, zei Patrick.
Ik werd er een beetje geil van. Niet te weten wat er ging gebeuren wond me een beetje op. Ik begon te bewegen. Ineens hoorde ik een zwiep die eindigde in een keiharde klap op mijn kont. Een scheut van pijn en schrik tegelijk schoten door me heen en ik voelde een hevige tinteling door mijn billen trekken. Tranen schoten in mijn ogen. Ik voelde mijn vlees kloppen in mijn broek.
Patrick had het gemeenste voorwerp gekozen dat er in onze spankingverzameling was: de kunststof mattenklopper. Een keer eerder had ik er een klap mee gehad, maar toen hadden we besloten hem maar niet meer te gebruiken.
Even voelde ik weer twee verschillende handen op mijn billen en de jongens zeiden tegen elkaar dat mijn billen lekker warm begonnen te worden. Ze hadden het weer over mijn mooie strakke kont.
Even dacht ik dat het dat was, maar ooooh… Vier keiharde klappen op mijn rechterbil, op mijn linkerbil, boven mijn bilnaad en onder mijn billen en bijna mijn bovenbenen. Er schoot een golf door me heen van heftige pijn, maar aan de andere kant voelde ik me zo hevig opgewonden dat ik met de tranen op mijn wangen eigenlijk smeekte om meer.

Lieset

 

Lees ook deel 1 op de Erotiek Krant: Wilco, ons sexslaafje I

Harder, harder! We ploften naast elkaar op de bank. Ik had mijn zin gehad, maar beide mannen zaten nog met een behoorlijk stijve. Terwijl ik een beetje uitgeput zat te kijken naar die lekkere palen, begon Wilco zich een beetje af te trekken. Op dat moment keek Patrick naar Wilco's paal en liet zijn bewondering blijken over het formaat. 'Laat mij dat maar even doen', zei Patrick tegen Wilco en nam pardoes de paal van hem over. Langzaam schoof hij de voorhuid over de eikel op en neer. Patrick raakte daar duidelijk opgewonden van, want zijn pik steeg ook weer…

Review Overview

beoordeling

Summary : Beoordeel dit seksverhaal

User Rating: 3.5 ( 1 votes)