Home » Swingersclubs » Swingersclub Fun4All op Gran Canaria

Swingersclub Fun4All op Gran Canaria

Swingersclub Fun4All

Afgelopen zomer hebben wij een bezoek gebracht aan swingersclub Fun4All in Playa del Ingles op Gran Canaria. De swingersclub is gevestigd in de kelder van Shopping Cita. Nadat ik had aangebeld verwelkomde Richard en zijn vrouw Angel ons. Dit Nederlandse stel is enige jaren geleden begonnen met deze goed verzorgde parenclub op Gran Canaria. Ook het barpersoneel kan meestal Nederland spreken en als nieuweling krijg je meteen een rondleiding in het Nederlands, Engels, Duits of Spaans.

Fun4all Swingersclub

De swingersclub heeft een nette moderne bar met een gezellige sfeer. Verder staan er nog bankjes, is er een dansvloer, een strippaal en rustigere zithoekjes. Er zijn verschillende kamers waar je je samen met je partner of meerdere aanwezigen kunt terugtrekken. Voor echt ondeugende stelletjes is er ook nog een Andreas kruis. Lockertjes, een douche en handdoeken ontbreken uiteraard ook niet.

Fun4all Swingersclub

Na de introductie raakten we al snel in gesprek met een leuk koppeltje uit Zweden. Na een leuke tijd aan de bar bleek dat zij hier ook op vakantie waren en Fun4All al een keer eerder hadden bezocht. Na deze leuke kennismaking leek het ons een goed plan om 1 van de kamers uit te proberen. En al snel bleek de Spaanse zon ons allemaal erg heet had gemaakt…

Fun4all swingersclub

De club trekt een breed publiek uit de hele wereld, van jong tot oud. Naast Hollandse stelletjes zijn er ook Zweden, Duitsers en Spanjaarden te vinden. In het weekend komen er veel Spaanse stelletjes op bezoek. Omdat Gran Canaria altijd lekker warm is, is het het drukste rond de Nederlandse wintermaanden. Maar ook in de vakantie periodes weten vele ondeugende stelletjes dit spannende plekje te vinden.

Website: www.Fun4AllSwingersclub.com. Cita Shopping – Playa del Ingles – Gran Canaria

Afgelopen zomer hebben wij een bezoek gebracht aan swingersclub Fun4All in Playa del Ingles op Gran Canaria. De swingersclub is gevestigd in de kelder van Shopping Cita. Nadat ik had aangebeld verwelkomde Richard en zijn vrouw Angel ons. Dit Nederlandse stel is enige jaren geleden begonnen met deze goed verzorgde parenclub op Gran Canaria. Ook het barpersoneel kan meestal Nederland spreken en als nieuweling krijg je meteen een rondleiding in het Nederlands, Engels, Duits of Spaans. De swingersclub heeft een nette moderne bar met een gezellige sfeer. Verder staan er nog bankjes, is er een dansvloer, een strippaal en rustigere…

Review Overview

Summary : Beoordeel swingersclub Fun4All op Gran Canaria en/of plaats jouw ervaring met Swingersclub Fun4All.

User Rating: 4.65 ( 1 votes)