Home » Sexverhalen » Ingezonden » Sex op het KPN hoofdkantoor

Sex op het KPN hoofdkantoor

Afgelopen week ontvingen wij nog een erotisch verhaal. Deze ervaring van Greetje op het werk maakt naar kantoor gaan weer spannend!

Ik werk als uitzendkracht, bijna altijd heb ik wel een baan of een baantje. Onlangs werkte ik bij KPN, op het hoofdkantoor in Den Haag. In de pauze viel mijn oog op een jongeman, ook hij keek mij aan. We vonden elkaar wel leuk, geloof ik. Maar we wisten het niet zeker van elkaar. Ik probeerde het subtiel te spelen. De man stond op om nog wat te kopen bij de kassa van het bedrijfsrestaurant. Ik ging er ook heen en stond vlak achter hem bij de balie. Het was berespannend, mijn borsten raakten bijna zijn heerlijke lijf. Maar hij merkte niets. Zo’n man had me toch moeten voelen? Maar nee. Toegegeven, hij bleef voor een servetje behoorlijk staan treuzelen bij de kassa. Maar dat kwam waarschijnlijk omdat hij teveel met zichzelf bezig was. Maar dat eerste contact, die eerste stap, die had ik allang gezet. Ik liep weg en schuurde daarbij tegen hem aan en keek hem recht in de ogen. Ik verontschuldigde me. Een duidelijker signaal is niet denkbaar, zou je zo zeggen. Maar nee, hij draaide snel zijn hoofd weg. Ik voelde me teleurgesteld toen ik naar mijn plaats terugliep.

De spanning was weg en het eten lustte ik ook niet meer. Ik ruimde het dienblad op en liep weg, door de gang. Opeens hoorde ik achter me iemand snel lopen. Ik verminderde mijn pas, liever een gek voor me dan achter me, zoals mijn moeder altijd zegt. Ik werd gepasseerd en zag dat het de jongeman was. Even twijfelde hij of hij niet moest doorlopen. Maar blijkbaar raapte hij al zijn moed bij elkaar, stopte en hield mij ook tegen. ‘Ik wil je neuken’, zei hij met een trillende, zachte stem. Zijn wangen waren vuurrood. Ik zei niets terug, overrompeld en gespannen als ik was. Dat vatte hij blijkbaar op als toestemming, want hij pakte mijn arm. Hij trok me mee naar een nis waar de afdeling oud papier verzamelt. Daar weer achter was een oude schoonmaakkast. Hij dwong me erin te gaan en sloot achter zich de deur.

KPN Sex

De ruimte was klein, ik moest op een trapje gaan staan. Het was donker. Mijn knieĆ«n knikten. Ik was nu iets langer dan hij. Hij draaide mijn achterkant naar hem toe. Ik voel nog zijn haastige vingers die mijn broek losknoopten. Ik rilde toen mijn broek naar beneden gleed en al snel volgde mijn slipje. Hij drukte op mijn rug en ik boog voorover. Meteen daarna voelde ik zijn pik in mijn kut. Hij begon mij wild en woest te neuken. Ik voelde zijn ballen hard tegen mijn onderbenen slaan. Hij zwol in mijn vagina zo erg dat ik dacht dat hij me van binnen zou opblazen. Gelukkig was ik erg nat, zodat hij gewoon door kon blijven schuiven. Hij begon steeds meer onderdrukt te kreunen. Zijn bewegingen werden spastischer en hij spoot in me. De ene zaadlading na de andere golfde in me. Hij rilde nog wat na en gleed toen uit me. Het sperma begon meteen uit me te lekken. Ik hoorde hem zijn broek ophalen en zijn gulp dichtritsen. Ineens werd het licht omdat hij de deur opende. Hij mompelde: ‘Dat was lekker’, ging toen weg en deed de deur dicht.

Daar stond ik dan, en ik genoot ervan. Die avond heb ik het tegen mijn man verteld. Harry was er niet al te blij mee, maar na lang praten en een stevige naaipartij (in de Telecommer zijn zaad!) was het weer goed; ik had gekregen wat ik wilde…

Geertje, Voorschoten

Afgelopen week ontvingen wij nog een erotisch verhaal. Deze ervaring van Greetje op het werk maakt naar kantoor gaan weer spannend! Ik werk als uitzendkracht, bijna altijd heb ik wel een baan of een baantje. Onlangs werkte ik bij KPN, op het hoofdkantoor in Den Haag. In de pauze viel mijn oog op een jongeman, ook hij keek mij aan. We vonden elkaar wel leuk, geloof ik. Maar we wisten het niet zeker van elkaar. Ik probeerde het subtiel te spelen. De man stond op om nog wat te kopen bij de kassa van het bedrijfsrestaurant. Ik ging er ook…

Review Overview

Beoordeling

Summary : Beoordeel dit sexverhaal.

User Rating: 4.65 ( 1 votes)

Leave a Reply

Your email address will not be published.