Home » Sexverhalen » Familie Verhalen » Ik bespiede mijn moeder en broer…

Ik bespiede mijn moeder en broer…

Op de erotiek krant publiceren wij sexverhalen en ervaringen van bezoekers. intimiteiten die eigenlijk niet kunnen. Deze week een verhaal over verboden seks.

Lieve redactie – Ik zit met iets vreselijks in mijn maag die ik aan iemand moet mededelen, maar ik wist niet met wie ik over zo’n delicaat onderwerp kon praten, tot ik uw advertentie las. Ik ben een meisje van achttien en heb een broer van twintig. Met onze ouders vormen we een leuk gezin, waar gewoon en vrij over seks en allerhande dingen word gepraat. Een paar maanden geleden kreeg ik echter de schok van mijn leven, en die ik nog niet helemaal te boven ben.

Ik heb een baantje, en die donderdagnamiddag voelde ik mij niet lekker. Mijn werkgever raadde me aan om naar huis te gaan en me goed te verzorgen, dat ik de volgende Maandag weer gezond op het werk kon verschijnen. Ik kwam dus op een veel vroeger tijdstip thuis dan gewoonlijk. Ik ging door de tuindeur naar binnen, aan de achterzijde van ons huis. Als ik in de gang was hoorde ik uit de zitkamer rare geluiden, fluisteren en kreunen. De zitkamer deur stond half open. Ik ging op mijn tenen naderbij en keek naar binnen, ik kon mijn ogen nauwelijks geloven. Op de grote zitbank lag mijn moeder geheel naakt languit op de kussens. Bovenop haar lag mijn broer, ook helemaal bloot. Hun kleren lagen naast de bank op de grond. Ze hadden elkaar in een stevige omhelzing en mijn broer zoende in haar hals en op haar borsten. Ze nam hem toen met beide handen bij zijn billen en drukte hem stijf tegen zich aan, terwijl hij een tepel van haar in zijn mond nam.

moeder en zoon

Eerst wilde ik snel weglopen, maar het leek wel of ik versteend was en bleef verder toekijken. Ze merkten niet dat ik er was en gingen stevig door met vrijen. Op zeker ogenblik veranderde mijn broer van houding, hij ging met zijn gezicht tussen haar open benen liggen, duwde zijn mond tegen haar geslachtsdeel en begon te likken. Toen hoorde ik haar zeggen, vooruit lieverd, maak er een eind aan, ik kan het niet meer houden! Mijn broer stond op, schoof een kussen onder haar billen en duwde zijn stijve penis bij haar naar binnen en begon te neuken alsof zijn leven er van afhing. Ze sloeg haar benen om hem heen en liet hem zijn drift, met gesloten ogen op haar uitrazen. Op dat ogenblik kwam ik weer in beweging. Ik sloop langs de achterdeur opnieuw het huis uit. Bleef op straat ronddwalen en ging toen op het gewone uur naar huis.

In huis was alles weer gewoon, en uit niets bleek wat er zich die namiddag op de bank had afgespeeld. Een half uur later kwam vader thuis en we gingen toen met zijn vieren aan tafel zoals elke dag. Wat moet ik nu beginnen? Als ik het aan vader ver┬Čtel! Is dat dan verraad? Of moet ik gewoon doen of ik niets weet? Ik hou veel van mijn ouders, ook van mijn broer, en ik betrap er mezelf op dat ik graag in de plaats van moeder was geweest, met wie hij het deed! Vindt u dat slecht? Maar ik vindt het ook zo zielig voor vader, hij is dol op haar. Hij is een flinke, leuke vent, en ik vraag me af hoe het zou zijn als ik met hem zou neuken! Als mijn moeder zich door mijn broer laat bevredigen, kan ik mij dan niet door vader laten pakken?

U merkt wel dat die ontdekking die middag, een ontzettende begeerte in mij heeft losgemaakt. Ik hoop dat u mijn verwarring kunt begrijpen!

(Naam bij de redactie bekend)

Op de erotiek krant publiceren wij sexverhalen en ervaringen van bezoekers. intimiteiten die eigenlijk niet kunnen. Deze week een verhaal over verboden seks. Lieve redactie - Ik zit met iets vreselijks in mijn maag die ik aan iemand moet mededelen, maar ik wist niet met wie ik over zo'n delicaat onderwerp kon praten, tot ik uw advertentie las. Ik ben een meisje van achttien en heb een broer van twintig. Met onze ouders vormen we een leuk gezin, waar gewoon en vrij over seks en allerhande dingen word gepraat. Een paar maanden geleden kreeg ik echter de schok van mijn…

Review Overview

Beoordeling

Summary : Beoordeel dit sexverhaal

User Rating: 4.05 ( 1 votes)